Water Company

CHAT SUPPORT

För bästa kundsupport implementerade vi en chatfunktion på Water Company’s webbsida. Här når de sina kunders behov i samma stund som de uppstår.

Genom att finnas tillgängliga för frågor och svar på webbsidan finns det möjlighet att fånga upp nya potentiella kunder. Vi vet att många drar sig från att ringa och maila, med en lättillgänglig chattfunktion gör vi det lättare för besökaren att skapa kontakt med Water Company.

PRODUKTGRID

För att skapa överblick över hela Water Company’s produktutbud byggde vi en produkt-grid med alla deras produkter. Alla produkter har numera en egen sida med fakta och information. Det går även att filtrera produkterna på olika kategorier för att lätt hitta det man söker.

KONTAKTFORMULÄR MED MULTIFUNKTION

Istället för att, som tidigare, ha olika formulär för olika funktioner skapade vi ett formulär med alla funktioner. Beroende på vad du väljer så anpassas formuläret efter ditt val.

ABONNEMANGSMODUL

För att tydligt visa Water Company’s olika abonnemangspaket för restauranger skapade vi en modul med flikar för de olika storlekarna. Självklart är den svepbar för surfplatta och mobil.

RESPONSIV

Självklart är webbsidan responsiv och fungerar både i surfplatta och smartphone.

VIDEO

Informativa och inspirerande filmer engagerar. För Water Company har vi producerat flera videos såsom förklaringsvideos, informationsfilmer och animerade filmer.

FOTO

För Water Company har vi tagit alla produktfoton. Bra produktbilder är viktigt för att öka upplevelsen och känslan för produkten.

HELT NYTT IKONSYSTEM

Vi utvecklade ett helt nytt ikonsystem för Water Company. Ikoner är ett enkelt sätt att tydligt förklara något utan att använda text.

BAKGRUND

På Water Company säljer man vattenmaskiner som förädlar det utmärkta vatten du redan har i kranen till filtrerat, kallt, stilla eller kolsyrat bordsvatten av högsta kvalitet. Detta utan beställningar, onödiga transporter och förvaring av drickabackar.

SÅ GJORDE VI

Alla B2B-vägar bär till ett företags hemsida idag? Ur hemsidan hämtar vi sedan relevant information och kan börja skapa innehåll och kampanjer som var en bra kanal att landa i. Water Company har en hel flora affärsområden och varje målgrupp måste snabbt bli inspirerad och kunna hitta hem i kommunikationen. Parallellt med hemsidan har vi jobbat ut och igenom en rad olika produktioner.

UPPDRAG

Water Company verkar på en ännu inte mogen marknad. Så hur berättar vi om företagets positionering där man inte tummar på någonting för att få nöjda kunder som aldrig ska behöva byta ut sin leverantör av vatten? Sedan 2014 jobbar vi på Basunera med ett fullservice uppdrag för Water Company mot en löpande ersättning. Vi jobbar långsiktigt men även med behov av kommunikation som uppstår med kort varsel, som det alltid gör.

RESULTAT

”Efterhand som vår nya kommunikation faller på plats ser vi också effekterna av densamma, både externt och internt. Att kunna titta sig runt och känna att man har vår branschs mest genomtänkta och tilltalande kommunikation känns såklart stimulerande.” Miguel Toure, MD – Water Company