BAKGRUND

Trotto är ett digitalt management system vars syfte är att skapa en enklare vardag för tränare, hästskötare och hästägare. Trotto erbjuder ett helt nytt sätt att hantera information och kommunikation kring hästar. Via deras tjänst är det numera enkelt att effektivisera, automatisera och öka lönsamheten i ett stall.

UPPDRAG

Trottos vision är att bli en milstolpe inom hästsports-historen. Där tid idag spills på att informera flera olika delägare och manuellt driva sina stall kommer morgondagen att se helt annorlunda ut. Som ofta sker pareras Trottos marknadsföring parallellt som tjänsten växer fram och tar form. Basuneras uppgift är att följsamt presentera Trotto och fördelar med tjänsten i de kanaler som målgruppen finns, oberoende av kanal.

 

SÅ GJORDE VI

Trotto är först ut i sin nisch och då är det viktigt att all marknadsföring lever upp till förväntningar som ställs från intressenterna. Varumärket Trotto är har valt en premiumposition med en modern och avskalad stil. Samtliga produktioner springer därför ur den upprättade identiteten och har en tydlig koppling till varandra för tydlig igenkänning som är extra viktigt när alla kunder är nya eftersom de då behöver förstå företagets erbjudande.

RESULTAT

”Att välja en erfaren byrå som vet vilket behov vi står inför på vår resa framåt har varit ett viktigt stöd för oss. Vi har kunnat hålla vår röda tråda genom både system, trycksaker, hemsida och film, vilket var ett viktigt krav från vår sida med mycket god effekt. Insikten i vikten av att marknadsföra oss på ett heltäckande sätt redan från starten har redan nu bidragit till en bra start på vår påbörjade världsomspännande resa.” Alban Qitaku, VD Trotto.