Petite Paris

BAKGRUND

Petite Paris är en grossist som är specialiserad på kläder med inriktning på blusar och toppar som köps in direkt ifrån handplockade leverantörer i Paris. De säljer kläder med hög modegrad för en lägre kostnad, så att deras kunder kan hålla en bra marginal. Petite Paris agerar både inköpare och grossist och ger där med kunden möjligheten att skräddarsy sina beställningar.

UPPDRAG

Petite Paris kom till oss med uppdraget att ta fram en strategi för deras nya varumärke. Detta innebar produktion av logo, broschyr, hemsida (under produktion) och marknadsföring i sociala medier.

 

SÅ GJORDE VI

Utifrån Petite Paris’s identitet och värden har vi skapat en logo som ger en modern känsla av mode. Detta tar vi vidare i broschyren med ett modernt och moderiktigt uttryck genom enkel och stilren typografi, ett sammanhållet bildspråk och färger. Samtidigt har vi också jobbat med att hitta en kommunikation där vi på ett tydligt och enkelt sätt beskriver och lyfter verksamheten och deras produkter till mottagaren. För att skapa kännedom om Petite Paris’s varumärke har vi utarbetat en marknadsföringsstrategi för de sociala medierna, vart vi har skapat en företagsprofil på Facebook och Instagram, samt skapat spännande innehåll och kört annonsering på medierna.