blog image

BRIS golf

Klart vi på Basunera är med och stöttar BRIS. Vi fick förfrågan om att ta fram identitet, content och PR utskick för ett insamlingsprojekt som går av stapeln 6/6 på Vasatorps GK utanför Helsingborg. Mer info nedan:

Vasatorps GK startar årlig insamlingsdag till förmån för BRIS

På årets nationaldag den 6 juni väljer Vasatorps GK att lansera ett insamlingsprojekt ”BRISgolf på Vasatorp” till förmån för organisationen BRIS (Barnens rätt i samhället).

– Vi är väldigt glada och stolta över att Vasatorps GK har valt att inleda ett samarbete med oss. Insamlingen bidrar till att vi varje dag hela året kan prata, mejla och chatta med barn och unga säger Göran Bergquist på BRIS. Många sätt att bidra Den som besöker Vasatorp den 6/6 kommer att kunna spela, träna, äta och umgås som vanligt, samtidigt som det finns olika sätt att bidra till BRIS ute på anläggningen.

– 2018 blir arrangemangets första år och målsättningen är klar; att skapa en återkommande insamlingsdag till BRIS som ska vara lätt för andra golfklubbar i regionen att hänga på säger initiativtagare Bengt Göran Andersson.

Här finns länk till eventet med mer info:

https://www.facebook.com/events/3379274078970667/