En byrå är alltid kreativ och krånglig?

Mycket eller lite kreativitet? Både och. Det finns inget företag som enbart behöver stora varumärkesbyggande kampanjer lika lite som man inte alltid kan borra ner sig i produktinformation och pris för att bli framgångsrik. Företag behöver göra båda sakerna och detta gör vi med med stolthet och engagemang.  Vi går på djupet när det behövs höjd, samtidigt som våra kunder ofta beskriver oss med samma ord: jordnära.

Byråer är dyra att anlita?

I nio av tio produktioner jobbar vi mot ett fast pris, och vi kommer att jobba fler timmar än vi tar betalt för. Det gör vi alltid visar statistiken. En reklambyrå är dyr om den inte levererar mera värde än vad den kostar att anlita. På Basunera har vi inga overhead kostnader i löner för VD eller säljare. Vi producerar från första till sista kronan.

 

Vilka tjänster har ni på byrån?

Vi har valt att enbart ha det mest centrala tjänsterna på vår byrå.  Två Art Directors, en strateg och en projektledare. Alla seniora med minst 10 års erfarenhet. Utöver detta har vi långsiktiga samarbeten med externa leverantörer som vi tar in vid behov.Det är strategin som avgör om du ska lyckas eller inte. Det är designen som förverkligar ditt varumärke och det är copyn som får din målgrupp att minnas dina budskap. Det är det löpande texterna som svarar på kundens frågor, online eller offline. Basunera är en stor liten byrå.

 

Är det viktigt att vara en stor kund hos en reklambyrå?

Olika reklambyråer är byggda för att passa olika typer av företag.Vissa företag behöver en byrå som kräver flera stora arbetsteam med dagliga leveranser. Andra mindre företag behöver hjälp ibland. Oavsett behov tycker vi att man ska hitta en kreativ partner som matchar behovet. Att vara en liten kund på en stor byrå blir sällan lyckat. Vi jobbar gärna med kunder som är stora nog att tycka att sin marknadsföring spelar en avgörande roll för sin försäljning och som ser investeringen som långsiktigt och självklar.

 

Digitalt fokus är avgörande idag

En köpprocess är sällan helt digital. Vad som startar i ett Google sök kanske avslutas i en butik? Ett fysiskt seminarium leder kanske till ett besök på er hemsida? Lägger man lite krut på att följa kundens resa mot ett köp kan man istället försöka finnas i dessa s.k. ”micromöten” och hjälpa kunden vidare till nästa fas i sitt köp. Låt insikterna vara med.