SHOWREEL

AKTUELLA PROJEKT

VÅRT ERBJUDANDE

För att marknadsföring effektivt ska bidra till rätt affärer krävs det idag fler och fler specialister. Lyckad marknadsföring är den som i flera steg flyttar målgruppen närmare ett köp. Att starta och förvalta köpprocesser är avgörande för att nå marknadsföringens två grundsyften.

1. Fler som köper

2. Bättre marginaler

Vår mission: genom fartfylld och nyfiken kommunikation får vi människor att upptäcka våra kunders erbjudande.

Basuneras uppdrag omfattar allt från koncept och design till teknisk utveckling av webbplatser och smarta digitala kampanjer. När du anlitar Basunera får du, genom din externa och dedikerade marknadsansvarige, access till all den kompetens som krävs efterhand som du behöver den – till en månadspeng som du i förväg kan budgetera för.

Vi utgår ifrån Helsingborg, har varit verksamma sedan 2002 och är i ständig förändring, precis som den bransch vi verkar i. Mer och fler digitala kanaler, men samtidigt håller vi kvar vid det som gör skillnad: insikter och kreativitet i vår leverans som väcker intresse hos mottagaren.

DITT VARUMÄRKE BEHÖVER INTE EN REKLAMBYRÅ.

Vi bjuder på insikter och vidgar dina vyer om vad en byrå kan göra för dig.
Ladda ner vår nya broschyr.

GISSA MINDRE – SÄLJ MER

För att kunna flytta sin marknadsföring där den ger bäst utväxling i förhållande till sin kostnad krävs idag tre viktiga expertiser:  Rätt insikter, ett kreativt uttag med stöd av digitala verktyg.

 

Tre marknadsexpertiser i samma tjänst

Vårt erbjudande handlar om att ta reda på vad era kunder tycker om er som företag och era produkter i förhållande till andra alternativ. Genom ett kreativt och särskiljande angreppssätt hjälper vi er därefter att flytta fram kunderna i köpprocessen. Avslutningsvis stöttar vi er att digitalt förvalta de nya affärsmöjligheterna så att ni når era uppsatta mål. Gissa Mindre är ett erbjudande från tre fristående företag med lång erfarenhet inom respektive marknadsområde. Bakom samarbetet står reklambyrån Basunera, marknadsanalysföretaget Market Insight och digitaliseringskonsulten Delamaro.