CLOSE

ABOUT ME

Our external advisory board, this year consisting of 24 experts from 20 leading global research organizations.

READ MORE

ELIAS – VÅR NYA PRAKTIKANT

Elias, berätta lite om dig själv?

Jag är snart fyllda 24 och kommer från Borås. Sedan hösten 2016 bor och pluggar jag i Helsingborg. Jag läser en kandidat i Strategisk Kommunikation vid Lunds Universitet. Jag är en idrottsintresserad person som numer följer på TV istället för att utöva. Som född och uppväxt i textilstaden Borås är intresse för kläder och stil naturligtvis något som också ligger nära tillhands.

 

Varför sökte du dig till Basunera?

Jag tyckte det verkade som en spännande byrå med intressanta idéer och kunder. Som praktikant är det lätt att man bara får brygga kaffe och vända papper men på en mindre byrå får man chansen att ta en större roll och verkligen vara delaktig i projekt. Det är en familjär stämning och man blir snabbt en i gänget!

 

Vad har du gjort tidigare?

Innan jag började plugga jobbade jag på skjorttillverkaren Eton i Borås. Jag började där direkt efter gymnasiet och från lagret via ett projekt i Atlanta landade jag tillslut på marknadsavdelningen. Där arbetade jag med sociala medier, event och kundupplevelser. Här växte också mitt intresse för kommunikation vilket ledde till att jag hamnade i Helsingborg.

 

Vad vill du göra i framtiden?

Jag måste erkänna att byrålivet lockar. Det är både inspirerande och varierande att få jobba med olika kunder och projekt. Jag vill rikta in mig på det strategiska, dels för att jag tror att det är min styrka och dels för att jag tycker att det är mest intressant. Hur detta mynnar ut återstår att se…