CLOSE

ABOUT ME

Our external advisory board, this year consisting of 24 experts from 20 leading global research organizations.

READ MORE

CASPER – VÅR NYA PRAKTIKANT

CASPER, BERÄTTA LITE OM DIG SJÄLV?

Jag är en kille på 22 år som är uppvuxen i Helsingborg och fostrad på en handbollsplan. Tyvärr har två korsbandsskador gjort att jag blivit tvungen att lägga skorna på hyllan och sadla om till en så kallad föredetting. Just nu läser jag en kandidat i strategisk kommunikation med inriktning digitala medier vid Lunds Universitet.

VARFÖR SÖKTE DU DIG TILL BASUNERA?

Min kontakt med Basunera började redan 2015 då jag arbetade på Basunera med kundkontakt och försäljning efter att jag tagit studenten. Efter en kort period i den tjänsten fick jag möjligheten att flytta till Norge för att spela handboll och den chansen tog jag. Tillbaka på hemmaplan med en korsbandsskada i bagaget började jag studera kommunikation och vid val av praktikplats kändes det naturligt att välja Basunera. Min upplevelse av Basunera är att det är ett företag som jobbar nära kunden med en kreativ kommunikation som känns spännande.

VAD HAR DU GJORT TIDIGARE?

Min historia i korta drag börjar med tre elitsäsonger i OV Helsingborg följt av ett år som utlandsproffs i Norge. Efter det har jag startat och drivit Sveriges första juice truck som var verksam på festivaler och event i Skåne. Arbetet med att starta ett nytt företag och att arbeta med varumärkesbyggandet bidrog till ett större intresse för kommunikationsbranschen och fick mig att börja studera kommunikation.

VAD VILL DU GÖRA I FRAMTIDEN?

Drömmen om byrålivet ligger varmt om hjärtat och jag ser mig gärna arbeta med olika kunder i vitt skilda branscher då detta känns utvecklande och varierande. Mitt mål är att arbeta med digitala medier och utveckla en spetskompetens just inom denna växande gren av kommunikationsträdet.