CLOSE

ABOUT ME

Our external advisory board, this year consisting of 24 experts from 20 leading global research organizations.

READ MORE
SEO text Copy

BASUNERA LANSERAR ONLINEBESTÄLLNING AV PROFESSIONELLA TEXTER

Basunera släpper idag sin nya tjänst GetContent. Tjänsten erbjuder professionella texter till företag som inte aktivt jobbar med en byrå men som vill ha hög kvalitet i sitt innehåll. Tjänsten är geografiskt obunden och texterna levereras snabbt och effektivt av erfarna skribenter.

Med GetContent får företag hjälp med artiklar till nyhetsbrev, reportage till kundtidningar, pressmeddelande eller SEO-optimerade texter till hemsidan. Texter som har för avsikt att bli lästa av omvärlden.

– Vi ser ett ökat behov av välskrivna och intressanta texter för att nå ut idag som företag. Mycket av ett företags löpande kommunikation, tillsammans med nya annonsformat, flyttas över till textbaserade digitala kanaler. Tanken med GetContent är att ge företag som inte är kund hos en byrå professionell hjälp med att skriva sitt innehåll, säger Patrik Asterhag, byråchef på Basunera.

Beställning av en text görs online till ett fast pris efter en förutbestämd textmängd. Texterna skapas av GetContents copywriters efter telefonintervjuer och levereras via mejl.