TIDEN LÄKER ALLA SÅR?

BAKGRUND

ZALVE® sårläkande kräm är en helt ny receptfri produkt som påskyndar sårläkningen vid olika typer av mindre sår, samtidigt som den verkar antibakteriellt. Kombinationen av sårläkning och antibakteriella egenskaper i en kräm är nytt och efterfrågat på marknaden. Krämen hjälper till att läka skrubbsår, skärsår, rivsår men även sår efter brännskador, blåsor, insektsbett och akne.

UPPDRAG

Vårt uppdrag för Bioglan var att skapa och visualisera ett lanseringskoncept för ZALVE®. Uppdraget innefattande att bygga produkten i 3D, för att sedan skapa innehåll och kommunikation till annonser både online och offline.
Den primära målgruppen är barnfamiljer som har ZALVE® hemma i sitt hushållsapotek. Uppdraget innefattade koncept, 3D, grafisk formgivning, film och foto.

SÅ GJORDE VI

Anledningarna till att använda ZALVE® är att det påskyndar sårläkning, har en antibakteriell effekt, är enkel att applicera och ta med. Men för att få målgruppen att stanna upp och reflektera kommunicerades konceptet: Tiden läker alla sår? tillsammans med budskapet om att det var en nyhet på marknaden för att sedan närma oss produktens fördelar.

RESULTAT

Lansering pågår där ZALVE® idag säljs hos Apoteket AB, Apotek Hjärtat, Kronans Apotek, Lloyds, samt online på Apotea och Apotek.

Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier
  

Senaste projekten

___

Grafisk Identitet

Kåseberga Café & Bistro


print

OV Helsingborg


film

Wiklund Trading


print

Trotto digitaliserar hästsporten

Trotto


digitalt

Kol öppnar i Malmö

Kol & Cocktails Malmö


digitalt

Escape Travel


digitalt

Hemsida

Bara Vara


digitalt

Reklamfilmer

Finnlines


film