SVERIGES LEDANDE SÄKERHETSFÖRETAG

BAKGRUND

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Utifrån ett brett utbud av tjänster i form av specialiserad bevakning, tekniska lösningar och konsult- och utredningstjänster utformar man skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar.

SÅ GJORDE VI

I de fall där fokus låg på tjänsterna gjorde vi filmerna i 3D. I 3D-miljö kan vi enklare kontrollera hela flödet och behöver inte filma om vid justeringar eller framtida ändringar.
I de filmer där syftet var att skapa en känsla kring en produkt filmades dessa på traditionellt sätt i form av olika scenarios.

UPPDRAG

Securitas är en global aktör vilket innebär att det kan vara en utmaning att hålla information kring tjänster och produkter intakt från land till land. Vårt uppdrag har dels varit att producera filmer som används som externt säljmaterial och som visar hur företagets tjänster fungerar. Vi har även producerat filmer som används internt i koncernen för att utbilda personal och som visar  hur företagets nya tekniska system underlättar vardagen såväl internt som externt ute hos företagets kunder.

RESULTAT

Filmerna har använts som säljmaterial både internt och externt och även lanserats i egna kanaler.

Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier
  

Senaste projekten

___

Grafisk Identitet

Kåseberga Café & Bistro


print

OV Helsingborg


film

Wiklund Trading


print

Trotto digitaliserar hästsporten

Trotto


digitalt

Kol öppnar i Malmö

Kol & Cocktails Malmö


digitalt

Escape Travel


digitalt

Hemsida

Bara Vara


digitalt

Reklamfilmer

Finnlines


film