NÄR DU ÄLSKAR ATT KÖRA BIL

BAKGRUND

Paulssons Bil AB är en lokal BMW-handlare i NV Skåne och etablerades 1997 i Ängelholm. Sedan 1 januari 2000 finns företaget även representerat i Helsingborg. 

 

 

SÅ GJORDE VI

Kampanjen varade i totalt fyra år och till varje år producerades fyra reklamfilmer för att kunna skapa variation för tittaren. Varje år har ett genomgående tema använts för att inte tappa igenkänning. Ett genomgående manér har varit att använda sin egen personal som statister och bilförare i filmerna. Något som skapat stolthet internt samt nyfikenhet och igenkänning externt.

UPPDRAG

Efter att i alla år endast använt traditionell marknadsföring med i huvudsak printannonsering fick vi under 2010 uppdraget att hjälpa Paulssons Bil att synas i digitala medier. Efter ett test med en onlinekampanj valde man på vår inrådan att ta steget upp till en tv-kampanj. Efter en framgångsrik kampanj under 2010 ökade man successivt intensiteten i tv och har gjort nya filmer varje år.

RESULTAT

Förutom att filmerna blivit en ”snackis” lokalt är Paulssons Bil en av de BMW-handlare som ökat sin försäljning mest sedan 2010 och under 2012 nådde man dessutom sitt mål att bli större än sin huvudkonkurrent Audi på den lokala marknaden.

Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier
  

Senaste projekten

___

Grafisk Identitet

Kåseberga Café & Bistro


print

OV Helsingborg


film

Wiklund Trading


print

Trotto digitaliserar hästsporten

Trotto


digitalt

Kol öppnar i Malmö

Kol & Cocktails Malmö


digitalt

Escape Travel


digitalt

Hemsida

Bara Vara


digitalt

Reklamfilmer

Finnlines


film