HÄR ÄR GODA RÅD HYRA

BAKGRUND

Från tornkranar till skruvdragare – Lambertsson är en av Skandinaviens största leverantörer och uthyrare av byggrelaterade tjänster och produkter. Deras lösningar ger kraften och musklerna för att entreprenader inom bygg, anläggning och industri ska fungera säkert, smidigt och effektivt.

SÅ GJORDE VI

Annons i Dagens Industri, trycksak, landningssida, nyhetsbrev, foto och casefilmer producerades i första fasen. I fas två rullades konceptet ut på mässan Nordbygg i april 2014. Mässan är Nordens största för branschen och till mässan producerades bl a ett digitalt spel där mässbesökaren virtuellt flyttades till Lambertssons hemmaplan, en byggarbetsplats. Dvs där företagets rådgivning ger effekt för deras kunder.

UPPDRAG

Att producera kommunikation som tydliggör för deras målgrupp att hos Lambertsson kan alla byggföretag hyra utrustning. Samt att den erfarenhet man har samlat på sig inom PEAB koncernen innebär att man som kund får god rådgivning på köpet. Detta resulterade i en kampanj som utgår från ett nytt kommunikationskoncept: ”Lambertsson – Här är goda råd hyra.”

RESULTAT

Eftersom kampanjen utgick från, och lyfte fram, den egna personalen fick den stort gensvar internt med stort engagemang som följd. Samtliga konkreta mål för båda kampanjerna uppnåddes i ett tidigt stadium, där bl a den totala speltiden i spelet på mässan blev 18 timmar. Kundtillströmningen mot föregående period är säkerställd. Totalt sett överträffade kampanjen målsättningarna för nykundstillströmning och omsättningsökning med en faktor av 10. Kampanjen är anmäld till reklamtävlingen 100-wattaren som fokuserar på reklam som fungerar.

Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier
  

Senaste projekten

___

Grafisk Identitet

Kåseberga Café & Bistro


print

OV Helsingborg


film

Wiklund Trading


print

Trotto digitaliserar hästsporten

Trotto


digitalt

Kol öppnar i Malmö

Kol & Cocktails Malmö


digitalt

Escape Travel


digitalt

Hemsida

Bara Vara


digitalt

Reklamfilmer

Finnlines


film