AUTOMATISERAD EKONOMISK INTERNKONTROLL

BAKGRUND

Inyett är en unik tjänst som säkerställer kommuner och landstings betalningar och förbättrar därigenom deras ekonomiska intern-kontroll. Systemet är enkelt, snabbt och pålitligt och för varje analyserad betalning blir systemet mera aktuellt och innehållsrikt. Jobbar din organisation med en leverantör som inte har rent mjöl i påsen, eller är i ekonomisk balans kommer du att få veta detta med Inyett.

SÅ GJORDE VI

Genom en inledningsfas med workshops kring strategi och styrdokument har vi samlats kring en kommunikationsplattform och en position vi jobbar mot. Att ha ett unikt system är en sak, men att samlas kring sin produkt med en stor passion för kundens problemställning är minst lika viktigt för Inyett. Animero producerar all form av löpande kommunikationsmaterial för Inyett.

UPPDRAG

Kommunikationsuppdraget består i att få målguppen att inse vilken unik och aktuell data som miljontals inlästa betalningar skapar för en säker internkontroll. Beslutsfattaren är sällan användaren systemet vilket gör att man behöver kommunicera i flera led. Inyett har ett fullserviceavtal hos oss som innebär att samtliga kanaler ses över och optimeras för bästa effekt på företagets pågående tillväxtresa.

RESULTAT

”Att koka ner vår verksamhet och vårt utbud så hårt i våra första sittningar visade sig ha stor betydelse för det arbete vi nu jobbar vidare med och dagligen förvaltar. Vi stämmer ständigt av mot vår byrå och testar vad som är relevant för vår målgrupp. I vår tillväxtfas är det viktigt att kommunikationen följer tempot.” Jone Sölvik, VD, Inyett

Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier
  

Senaste projekten

___

Grafisk Identitet

Kåseberga Café & Bistro


print

OV Helsingborg


film

Wiklund Trading


print

Trotto digitaliserar hästsporten

Trotto


digitalt

Kol öppnar i Malmö

Kol & Cocktails Malmö


digitalt

Escape Travel


digitalt

Hemsida

Bara Vara


digitalt

Reklamfilmer

Finnlines


film