NÄRA DET SOM ÄR VIKTIGT

BAKGRUND

Höganäs kommun har som övergripande mål att bli 25 500 invånare 2015. För att nå dit arbetas det bland annat med att det ska vara attraktivt att bo i Höganäs och att stärka kommunens attraktivitet inom turism, besöksnäring och företagande i allmänhet. Kommunikationsavdelningen och näringslivsavdelningen har på uppdrag av näringslivsutskottet tagit fram en kampanjsatsning under 2014 – en ”flytta hit kampanj”.

SÅ GJORDE VI

Att starta en flyttprocess är inte ett impulsköp för en barnfamilj. Däremot kan vi genom kommunikation starta en process och få målgruppen att lyfta på blicken för vilket utbud som finns i Nordvästra Skåne. Ett övergripande koncept, nära det som är viktigt. Tillsammans med kommunikationsavdelningen på Höganäs kommun har sedan kampanjsidan och trycksaker producerats för att kunna sprida kampanjen och innehållet i så många kanaler som möjligt.

UPPDRAG

Med konceptet ”Höganäs – nära det som är viktigt” satsar Höganäs kommun på att få fler som går i flyttplaner att välja just Höganäs som ny bostadsort. Genom att lyfta fram närheten till havet, naturen, fritidsaktiviteterna och kontinenten i en trygg boendemiljö är tanken att kampanjen ska vara en viktig del för att uppnå kommunens övergripande mål att bli 25 500 invånare under 2015.

RESULTAT

Genom en konceptfilm flyttar vi tittaren från flytten och bakåt till ögonblicket när processen att flytta startar. Vi producerade även fyra intervjufilmer som ligger på kommunens kampanjsida där man kan följa invånare som valt att flytta till Höganäs

Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier
  

Senaste projekten

___

Grafisk Identitet

Kåseberga Café & Bistro


print

OV Helsingborg


film

Wiklund Trading


print

Trotto digitaliserar hästsporten

Trotto


digitalt

Kol öppnar i Malmö

Kol & Cocktails Malmö


digitalt

Escape Travel


digitalt

Hemsida

Bara Vara


digitalt

Reklamfilmer

Finnlines


film