Exeprop

BAKGRUND

Executive Property är ett familjeägt fastighetsbolag med verksamhet i fem europeiska länder. Efter att under de senaste 30 åren ha byggt upp, och sålt av fastighetsbestånd, är tiden mogen att gå in i en fas av långsiktigt ägande och förvaltning i Öresundsregionen.

SÅ GJORDE VI

Ett fastighetsbolag har behov av ett bra basmaterial med dokumentation kring sina fastigheter. Kommunikationen måste kunna produceras med kort varsel då nya fastigheter förvärvas och nya och gamla lokaler och hyresrätter ständigt byter ägare. Fokus låg på att hitta ett manér som motsvarar den goda konditionen på Executives Properties fastighetsbestånd och i produktionen av en ny hemsida som fokuserar på de hyresgäster man har som kunder. I det löpande uppdraget har ingått en rad olika produktioner. Hemsidor för moderbolaget Executive Properties och kontorshotellet Kullagatan 8 som också ägs av bolaget, annonser för lediga fastighetslokaler, dokumentation av hela fastighetsbeståndet genom foto/flygfoto samt en onlinebaserad bild- och dokumentationsbank. Även objektsbeskrivningar för print inklusive grafisk formgivning, copy & 3D-modulering samt fasadskyltar har producerats.

UPPDRAG

Att vända fokus i kommunikationen från den tidigare målgruppen, de som har en kommersiell fastighet att sälja, till att börja prata med nuvarande och kommande hyresgäster i fastigheterna, såväl företag som privatpersoner. I uppdraget ingick även att minska administrativa insatser och flytta information och tjänster online.

RESULTAT

Kommunikationen för hela koncernen har blivit mer enhetlig och upplevts mer professionell vilket stärkt varumärket väsentligt. Att samla alla kommunikationsverktyg digitalt på ett ställe har även underlättat i den löpande marknadsföringen.

Carepa

Carepa


digitalt film koncept print

Docuro

Docuro


digitalt koncept

Ängelholms Flygplats


digitalt koncept

Sillen & makrillen

Sillen & Makrillen


digitalt

Janssondata


film

Ericsson


Avector

Avector


digitalt film print

Vattnets Hus i Ängelholm


digitalt film koncept print

Resurs Bank


digitalt film

OV Helsingborg


film

OCAY!


film

Höganäs kommun


film koncept

HerpaTech

HerpaTech


print

Wiklund Trading


print

Intersolia

Intersolia


digitalt print

Lundbeck

Lundbeck


film

Eskilsminne IF


koncept print

Kåseberga Café & Bistro

Kåseberga Café & Bistro


print

Escape Travel

Escape Travel


digitalt

Bara Vara

Bara Vara


digitalt

Finnlines

Finnlines


film

KOL & COCKTAILS


digitalt

HUNGERPROJEKTET


film

AD Formgivare


Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier