FAMILJEÄGT FASTIGHETSBOLAG

BAKGRUND

Executive Property är ett familjeägt fastighetsbolag med verksamhet i fem europeiska länder. Efter att under de senaste 30 åren ha byggt upp, och sålt av fastighetsbestånd, är tiden mogen att gå in i en fas av långsiktigt ägande och förvaltning i Öresundsregionen.

SÅ GJORDE VI

Ett fastighetsbolag har behov av ett bra basmaterial med dokumentation kring sina fastigheter. Kommunikationen måste kunna produceras med kort varsel då nya fastigheter förvärvas och nya och gamla lokaler och hyresrätter ständigt byter ägare. Fokus låg på att hitta ett manér som motsvarar den goda konditionen på Executives Properties fastighetsbestånd och i produktionen av en ny hemsida som fokuserar på de hyresgäster man har som kunder. I det löpande uppdraget har ingått en rad olika produktioner. Hemsidor för moderbolaget Executive Properties och kontorshotellet Kullagatan 8 som också ägs av bolaget, annonser för lediga fastighetslokaler, dokumentation av hela fastighetsbeståndet genom foto/flygfoto samt en onlinebaserad bild- och dokumentationsbank. Även objektsbeskrivningar för print inklusive grafisk formgivning, copy & 3D-modulering samt fasadskyltar har producerats.

UPPDRAG

Att vända fokus i kommunikationen från den tidigare målgruppen, de som har en kommersiell fastighet att sälja, till att börja prata med nuvarande och kommande hyresgäster i fastigheterna, såväl företag som privatpersoner. I uppdraget ingick även att minska administrativa insatser och flytta information och tjänster online.

RESULTAT

Kommunikationen för hela koncernen har blivit mer enhetlig och upplevts mer professionell vilket stärkt varumärket väsentligt. Att samla alla kommunikationsverktyg digitalt på ett ställe har även underlättat i den löpande marknadsföringen.

Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier
  

Senaste projekten

___

Grafisk Identitet

Kåseberga Café & Bistro


print

OV Helsingborg


film

Wiklund Trading


print

Trotto digitaliserar hästsporten

Trotto


digitalt

Kol öppnar i Malmö

Kol & Cocktails Malmö


digitalt

Escape Travel


digitalt

Hemsida

Bara Vara


digitalt

Reklamfilmer

Finnlines


film