Ängelholms flygplats

BAKGRUND

Ängelholm Helsingborg Airport är Sveriges enda privatägda flygplats. Härifrån kan du resa inrikes men även utrikes med charter. Flygplatsens hemsida har som uppgift att informera resenärer om avgångar och ankomster, utbud och service på flygplatsen och marknadsföra de resmål som går att nå från flygplatsen. 

 

UPPDRAG

Ängelholm Helsingborg Airport önskade en ny hemsida. Hemsidan skulle lyfta flygplatsens kommunikation med ett moderna utseende, det var viktigt att den skulle fungera optimalt på mobilen och vara sökmotoroptimerad. Hemsidans uppgift är också att fungera som en säljkanal för flygplatsen, både internt men också för externa parter.

 

SÅ GJORDE VI

Vi tog fram en design som skulle fungera lika bra mobilt som på en desktop. Vi ville att besökaren ska mötas av ett inspirerande och informativt innehåll. Förutom tidtabellen som har en central roll på sidan så lyfte vi också fram annan viktig information som resenären behöver och som är viktigt för flygplatsen ur ett säljperspektiv, som t.ex. parkering och konferens. Inspiration från resmålen lyftes fram för att hjälpa till att marknadsföra de olika avgångarna, likaså fick flygplatsens miljöarbete en mer inspirerande layout för att locka till mer läsningen än tidigare.

 

RESULTAT

“Det känns riktigt bra med den nya hemsida! Vi har fått en responsiv sida som är användarvänlig. Extra plus att vi även kommer kunna arbeta för att få bra synlighet på Google. Vi ser på spänning fram emot de möjligheter som vår nya sida ger oss”, -Evelina Johnsson, tf affärsutvecklare på Ängelholm Helsingborg Airport. 

 

 

 

Carepa

Carepa


digitalt film koncept print

Docuro

Docuro


digitalt koncept

Ängelholms Flygplats


digitalt koncept

Sillen & makrillen

Sillen & Makrillen


digitalt

Janssondata


film

Ericsson


Avector

Avector


digitalt film print

Vattnets Hus i Ängelholm


digitalt film koncept print

Resurs Bank


digitalt film

OV Helsingborg


film

OCAY!


film

Höganäs kommun


film koncept

HerpaTech

HerpaTech


print

Wiklund Trading


print

Intersolia

Intersolia


digitalt print

Lundbeck

Lundbeck


film

Eskilsminne IF


koncept print

Kåseberga Café & Bistro

Kåseberga Café & Bistro


print

Escape Travel

Escape Travel


digitalt

Bara Vara

Bara Vara


digitalt

Finnlines

Finnlines


film

KOL & COCKTAILS


digitalt

HUNGERPROJEKTET


film

AD Formgivare


Basunera Kommunikations- och Reklambyrå
Drottninggatan 3
252 21 Helsingborg
042 400 04 10
info@basunera.com

Följ oss på sociala medier