blog image

Water Company

Bakgrund

På Water Company säljer man vattenmaskiner som förädlar det utmärkta vatten du redan har i kranen till filtrerat, kallt, stilla eller kolsyrat bordsvatten av högsta kvalitet. Detta utan beställningar, onödiga transporter och förvaring av drickabackar.

 

Så gjorde vi

Alla B2B-vägar bär till ett företags hemsida idag? Ur hemsidan hämtar vi sedan relevant information och kan börja skapa innehåll och kampanjer som var en bra kanal att landa i. Water Company har en hel flora affärsområden och varje målgrupp måste snabbt bli inspirerad och kunna hitta hem i kommunikationen. Parallellt med hemsidan har vi jobbat ut och igenom en rad olika produktioner.

 

Uppdrag

Water Company verkar på en ännu inte mogen marknad. Så hur berättar vi om företagets positionering där man inte tummar på någonting för att få nöjda kunder som aldrig ska behöva byta ut sin leverantör av vatten? Sedan 2014 jobbar vi på Basunera med ett fullservice uppdrag för Water Company mot en löpande ersättning. Vi jobbar långsiktigt men även med behov av kommunikation som uppstår med kort varsel, som det alltid gör.

 

Resultat

”Efterhand som vår nya kommunikation faller på plats ser vi också effekterna av densamma, både externt och internt. Att kunna titta sig runt och känna att man har vår branschs mest genomtänkta och tilltalande kommunikation känns såklart stimulerande.” Miguel Toure, MD – Water Company